A PATRIKBUSZ bemutatkozik

Nagy Tamás Patrik vagyok, 1999 óta dolgozom autóbuszvezetõként. Előtte autóvezetést oktattam, és éttermeket vezettem. Azóta kül- és belföldön, az idegenforgalom, a céges utak, a gyermekszállítás, a dolgozószállítás és a sportturizmus területén szereztem tapasztalatot. Ezzel párhuzamosan egy szabadidős egyesületben, sportoktatóként  gyalogos-, biciklis, vízi, lovas, sítúrákat, wellness- programokat, sportrendezvényeket szerveztem és vezettem.
2003 évben alakult a buszos vállalkozásunk, mellyel a legjobb tudásom szerint igyekszem Tisztelt Megrendelőim szolgálatára állni és elnyerni megelégedésüket. Az első években vállalkozásunk egy 15 fős Ford Transittal, és egy  16 fős VW LT kisbusszal képviseltette magát az autóbuszos piacon. Azóta változott a járműpark és ma már 8- 17-20 fős Mercedes Vito, Sprinter, Vario kisbuszokkal, és egy 49+2 fős Mercedes Tourismo nagybusszal állunk az Önök rendelkezésére a saját és partnereim közremüködésével.
Az autóbuszok felszereltsége (klíma,  biztonsági övek, ABS, ASR, ESP, GPS, CD, DVD stb. )és megjelenése megfelel a kor igényeinek, a nagybusz WC-vel és minikonyhával van ellátva.
Mindegyik autóbusz rendelkezik vonóhoroggal, a speciális fuvarfeladatokhoz bármilyen utánfutót, kerékpárszállítót, csónakszállítót  is tudunk biztosítani.

Jelenlegi főtevékenységünk a gyerekek óvodába, iskolába  és visszaszállítása.  Emellett a gyerekeket sporttanfolyamokra, kirándulásokra visszük, a felnőtteket pedig dolgozni, túrázni v. családi programokra, a turistákat városnézésre, reptérre stb.

Széleskörű  végzettségünk, tapasztalataink , kapcsolataink miatt, a személyszállítással összefüggő tevékenységekben is tudunk segíteni, /ha van rá igény/ mint pl. gyermekfelügyelet, sportoktatás, rendezvény-, tanfolyam-, tábor-, túraszervezés,-lebonyolítás,  bográcsos főzés vagy  idegenvezető , program-, szállásajánlás stb.